Als je praat over overstappen naar een andere energieleverancier, dan vinden sommigen dat nog steeds eng. Je loopt echter geen enkel risico. Ga online naar de energievergelijker en kijk wie er in jouw situatie de goedkoopste is. Het is snel geregeld en je bespaart vervolgens vele euro’s per maand. Let er ook op welke aanbiedingen er zijn voor nieuwe klanten. Alles wordt voor jou geregeld. Jij hoeft alleen maar de beslissing te nemen dat je voortaan een andere goedkopere energieleverancier wilt. Op de site Overstappen.nl staat belangrijke info, waarvoor je kiest en waarvoor je betaalt. Vind je het een probleem om je lopende contract op te zeggen. Dat is niet nodig, alles wordt tot in de puntjes voor jou door de nieuwe energieleverancier geregeld. Is er sprake van een boete, omdat jij een lopend contract opzegt? In de meeste gevallen neemt de nieuwe leverancier de kosten (gedeeltelijk) op zich. 

Energieleverancier welke kies jij?

De ene energieleverancier is nog goedkoper dan de andere. Zie jij door de bomen het bos niet meer, ga naar de energievergelijker. Daar vind je een duidelijk overzicht van energieaanbieders met hun prijzen. Welke is voor jou het meest aantrekkelijk? Er zijn enkele gegevens die je bij de hand moet hebben om een goede vergelijking te kunnen maken:  jouw jaarlijkse gas- en stroomverbruik, type woning (vrijstaand, rijtjeshuis bijvoorbeeld), hoeveel mensen wonen er op jouw adres. Na jouw beslissing om te veranderen van aanbieder heb je 14 dagen bedenktijd om het contract nauwkeurig te lezen en te kijken of jij hiermee kunt instemmen.    

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *